Sapphire kompressionsærme fra LympheDivas hos LivjaLympheDivas kompressionsærmer er designet til dig, der har lymfødem eller til dig, der gerne vil forebygge at du får det.

Hos Livja kan du købe dit kompressionsærme kontant eller bruge din bevilling fra kommunen.

Vi er godkendt som leverandør til danske kommuner af medicinsk korrekte kompressionsærmer som LympheDivas er.

Læs også guiden: Værd at vide om lymfødem

Du kan få LympheDivas kompressionsærmer i næsten 100 forskellige designs, så enhver kvinde kan uanset alder og stil finde et ærme, hun godt kan lide og som hun kan passe ind i sin garderobe.

LympheDivas kompressionsærmer lever op til alle standarderne

Rhythm kompressionshandske uden fingre

Når du har lymfødem er det vigtigt, at du har et kompressionsærme eller en kompressionshandske, der opfylder alle medicinske krav og standarder i forhold til at give dig den helt rigtige kompression.

Det gør kompressionsærmerne fra LympheDivas.

Alle firmaets kompressionsprodukter (dvs. både kompressionsærmer og kompressionshandsker) er godkendt af de amerikanske sundhedsmyndigheder (FDA) og lever op til alle krav. FDA anses for at være en af de strengeste kvalitetskontrollanter i verden, og har man en godkendelse herfra, så er produktet blåstemplet.

LympheDivas kompressionsærmer og kompressionshandsker er desuden godkendt til salg i Europa.

Farvel til den beigefarvede patient

LympheDivas er en amerikansk virksomhed og skabt af to kvinder, der selv fik lymfødem efter deres behandling for brystkræft.

De kunne ikke bære tanken om at leve resten af deres liv med tykke, varme, snerrende og beigefarvede armstrømper.

Noget måtte gøres, og det blev der!

De skabte LympheDivas, fordi lymfødem ikke kun handler om at bære et medicinsk korrekt hjælpemiddel – men i lige så høj grad handler om at kvinder kan have noget lækkert og flot på.

Kombinationen af medicinsk korrekte armstrømper og fashion

LympheDivas kombinerer medicinsk korrekte hjælpemidler med mønstre og farver.

Fordi det skal være behageligt at tage hånd om sit lymfødem, og fordi hjælpemidlet ikke skal minde om den tid, hvor kvinden var patient og i behandling.

De amerikanske kompressionsprodukter benytter sig ligesom helende arkitektur af farver og så blander de et unikt strejf af fashion i også. Et kompressionsærme kan være så meget andet end et “blot” et medicinsk hjælpemiddel.

Tutu kompressionsærme

Goddag til LympheDivas

Kompressionsærmerne fra LympheDivas er tynde, åndbare og behagelige, og så ligner de mere et smart stykke tøj end et hjælpemiddel.

De farverige og behagelige kompressionsærmer gør det lettere for kvinder med lymfødem at møde verden som de unikke kvinder de er.

Gør dagligdagen til en fest

Ingen forbinder et LympheDivas kompressionsærme med sygdom. Tværtimod får de smilene frem på omverdenens læber – ligesom der altid kommer positive kommentarer med på vejen, når du bærer et LympheDivas kompressionsærme.

LympheDivas kompressionsærmer er tænkt som flot beklædning, fordi alle kvinder fortjener at se godt ud.

Når du har fået lymfødem, skal du leve med det resten af dit liv.

Du kan lige så godt lave en fest ud af det, ikke?!!

[button link=”https://livjadev.swdemo.dk/produkt-kategori/kompressionsaermer/” type=”big” color=”teal” newwindow=”yes”] Lad mig komme direkte til kompressionsærmerne fra LympheDIVA[/button]

 

Du vælger selv om du vil være en lækker lymfediva

Navnet taler for sig selv: LympheDivas.

Over hele verden fjerner stadig flere kvinder sig fra rollen som den syge patient med lymfødem – og folder sig i stedet ud som levende kvinder, der klæder sig med stil og bruger de muligheder, der er for at skifte farve og stil som det passer dem.

Der er noget for ALLE kvinder – uanset om de er 25 eller 87 år. Der er stilfulde og klassiske kompressionsærmer. Der er farverige og sprælske. Ensfarvede og mønstrede.

Alle kvinder kan blive en lymfediva.

Det kan du også.

En forlængelse af din hud

Den amerikanske virksomhed LympheDivas designer deres kompressionsærmer og kompressionshandsker, så de føles som en naturlig forlængelse af din hud.

Apropos hud og apropos lymfødem, så kræver det ekstra hudpleje, når du skal passe bedst på dig selv. Som lymfødemiker ved du hvor vigtigt det er, at din hud får ekstra opmærksomhed.

I LympheDivas kompressionsærmerne er der indbygget bitte små aloe vera-kugler, der gør ærmet ekstra blødt, samtidig med at din hud bliver plejet på bedste vis.

Aloe veraen frigives løbende på depotfacon og sikrer på den måde en nænsom, ekstra pleje af din sårbare hud.

To typer af kompression

Dit LympheDivas kompressionsærme er specialdesignet til kvinder med lymfødem og fås i to udgaver, hvad kompression angår:

  • Klasse 1 (20-30mmHg) til dig, der har et mindre lymfødem eller vil forebygge, at du får et
  • Klasse 2 (30-40mmHg) til dig, der har lymfødem

LympheDivas kompressionsærmer er udarbejdet efter standardmål og fremstilles ikke efter individuelle mål.

De fås i størrelserne small, medium og large og kommer i to forskellige længder.

Diva Diamond bånd holder kompressionsærmet på pladsÆrmet bliver hvor det skal

En anden praktisk detalje ved et kompressionsærme fra LympheDivas er det såkaldte Divabånd, Diamond Diva.

Båndet sidder øverst i kompressionsærmet og er et gummibånd, der sikrer, at din armstrømpe bliver siddende nøjagtig hvor den skal.

Så ikke noget med et irriterende ærme, der ruller ned, når du bevæger dig. Det bliver, hvor det skal!

Båndet hedder Diamond Diva, fordi gummiet er formet som små diamanter. Det indeholder hverken silikone eller latex, så du undgår allergiske reaktioner, hvis du ikke kan tåle de to stoffer.

Matchende kompressionshandske

LympheDivas er på mange måder lig med frihed. Frihed til at vælge design, stil og farver.

Men de giver dig også mulighed for at matche dit ærme med en handske i samme design, hvis du har brug for kompression i både arm og hånd.

Alle designs fra LympheDivas fås hver for sig eller i sæt med kompressionsærme og kompressionshandske, der matcher hinanden.

LympheDivas kompresssionshandsker fås både med og uden fingre og er konstrueret, så du undgår dobbeltkompression, når du både bruger ærme og handske.

[button link=”https://livjadev.swdemo.dk/produkt-kategori/kompressionshandsker/” type=”big” color=”teal” newwindow=”yes”] Klik her og se de flotte LympheDIVAs kompressionshandsker[/button]

 

Skal du have hjælp med størrelsen?

Er du i tvivl om hvilken størrelse kompressionsærme du skal bruge?

Så kan vi hjælpe dig på to måder:

  • Følg Livjas vejledning: Sådan tager du mål til dit kompressionsærme.
    Her får du præcise instrukser i, hvor og hvordan du tager mål til dit kompressionsærme – og til sidst, hvilken størrelse dine mål svarer til.
  • Alternativt kan du bede din egen fysioterapeut eller lymfødemterapeut hjælpe dig med at tage målene som du så sender videre til os.
    • Der skal tages fire mål: Om håndleddet, om underarmen, om overarmen og længde fra dit håndled til midt på din skulder.

Køb med bevilling eller kontant

Du kan anskaffe dig et kompressionsærme fra LympheDivas på to måder: Du kan købe det kontant eller med en bevilling fra din kommune.

Læs mere om hvordan du bruger din bevilling i Livja Butikken.

Eller måske du har brug for at blive guidet igennem, hvordan du søger din kommune om at få en bevilling?

Klik lige her og vi skal give dig en guidende hånd med at søge din bevilling!

Sådan bestiller du med en bevilling

Gå til Livja Butikken og bestil dit kompressionsærme i den rigtige størrelse.

Gå til betaling og skriv ‘Har bevilling’ i kommentarfeltet Ordre bemærkninger, når du udfylder dine oplysninger.

Bestil med bevilling

Når du har afgivet din bestilling, skal du scanne din bevilling eller tage et billede af den med din smartphone og maile den til os. Husk at skrive den under!

Lige så snart vi har modtaget din bevilling og kan se, hvad den dækker, bestiller vi kompressionsærmet til dig.

Du skal ikke bekymre dig om papirerne. Dem ordner vi med din kommune.

Hvis din kommunes bevilling ikke dækker det fulde beløb, skal du selv betale det resterende beløb.

Det kaldes for egenbetaling.

Kun hvis du selv ender med at skulle dække en del af betalingen for dit kompressionsærme, vil der blive trukket et beløb på det betalingskort, du oplyser i Livja Butikken, når du bestiller.Gem

GemGemGemGemGemGem