Rhythm kompressionshandske

 • Køb kontant eller med bevilling
 • Fås i Small, Medium, Large
 • Klasse 1 (20-30mmHg)
 • Klasse 2 (30-40mmHg)
 • Til højre eller venstre hånd
 • Med eller uden fingre
 • Find din størrelse

860,00kr.1.200,00kr.

Rhythm kompressionshandske

Beskrivelse

Med en Rhythm kompressionshandske kan du vinke farvel til patientrollen og de evige spørgsmål om, hvad der dog er galt siden din hånd er så tyk. Med denne medicinsk korrekte kompressionshandske fra LympheDIVAs får du lige præcis den kompression, du skal bruge. Livet med lymfødem i hånden behøver ikke at være en kedelig og farveløs affære.

Flere detaljer om en Rhythm kompressionshandske

En Rhythm kompressionshandske fås med eller uden fingre. Den uden fingre har dog dækket tommelfingeren. Den fås i to kompressionsklasser:

 • Kompressionsklasse 1 (20-30 mmHg)
 • Kompressionsklasse 2 (30-40 mmHg)

Rhythm kompressionshandsken er rundstrikket og derfor uden nogen syninger, der kan genere og lave sår i din sårbare hud. Det er en rundstrikket standardhandske, der fås i tre størrelser: small, medium og large.

Godkendt som medicinsk korrekt hjælpemiddel

Rhythm kompressionshandske er designet og produceret af den amerikanske virksomhed LympheDIVAs er godkendt af de amerikanske sundhedsmyndigheder FDA som korrekt medicinsk hjælpemiddel til behandling og håndtering af lymfødem. Kompressionshandsken er naturligvis også godkendt til salg i Europa.

Køb kontant eller brug din bevilling

Du kan erhverve dig en Rhythm kompressionshandske på to måder: Ved at købe den kontant eller bruge din bevilling fra kommunen. Hvis du handler med bevilling, skal du gøre sådan her: Læg dit kompressionsærme i den rigtige størrelse i kurven. Gå til betaling og skriv ‘Har bevilling’ i kommentarfeltet Ordre bemærkninger, når du udfylder dine oplysninger. Bestil med bevilling Når du har afgivet din bestilling, skal du scanne din bevilling eller tage et billede af den med din smartphone og maile den til os. Husk at skrive den under! Lige så snart vi har modtaget din bevilling, sætter vi din bestilling i gang. Vi ordner papirarbejdet med din kommune. Hvis din kommunes bevilling ikke dækker det fulde beløb, skal du selv betale det resterende beløb. Det trækker vi på det betalingskort, du har oplyst ved bestillingen.

Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal have?

Bare rolig. Det hitter du let ud af, det der med størrelsen! Vi har lavet en guide, der viser dig præcis, hvilke mål du skal tage – og oversigt, der viser dig, hvilken størrelse du så skal bruge. Du finder guiden til at tage mål til kompressionshandske her. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne!

Rhythm kompressionsærme fra LympheDIVAs

Skal du også bruge et kompressionsærme?

Hvis du også har brug for et kompressionsærme, så klik videre til det matchende Rhythm kompressionsærme. Så kan du matche fra skulder til fingerspidser!

 • Din pakke bliver leveret med de bedste transportfirmaer Hurtig levering

  Din pakke bliver leveret
  med de bedste transportfirmaer

 • Din retur er let & ligetil med Livjas Returcentral Nem returnering

  Din retur er let & ligetil
  med Livjas Returcentral

 • De bedste produkter fra de bedste brands Kvalitetsprodukter

  De bedste produkter
  fra de bedste brands